Een nieuw seizoen breekt aan

Photo by Steven Kamenar on Unsplash

Het seizoen van moedermelk is afgerond. Ik heb net geen zeventien maanden mijn dochter mogen voeden en sterk maken. Ik begrijp het soms nog niet: ik heb mijn dochter veertien maanden in leven gehouden en doen groeien en ontwikkelen met enkel wat ik geproduceerd heb. Waanzin vind ik het, die natuur.

Het voelt als een einde van een bijzonder hoofdstuk in mijn leven, dat helemaal in tune met zowel haar als mezelf is afgerond. Ik had geen idee wanneer we er klaar voor zouden zijn. Ik ken mezelf en weet dat wanneer het moment daar is, alles vanzelf zou gaan. Ik gaf vorige week in de ochtend een laatste fles en de tranen stroomden over mijn wangen van dankbaarheid en afronding. Wat een traject. Wat een eer. Olivia dronk met gesloten ogen en intensiteit de fles aan een razend tempo leeg en zo gingen we over naar het volgende deel van ons leven. Het proces is natuurlijk anders wanneer je zoals ik voltijds kolft, versus voeden op vraag via de borst. Maar het voelt helemaal juist.

Deze ochtend kwam ineens binnen hoe alles weer mooi mag samenvallen.
Op het moment dat ik voel dat ik mijn energie terug mag richten op de buitenwereld, rond ik de fase waarin mijn energie enkel gericht was op mijn gezin, af. De tijd is aangebroken om terug mijn andere missie de wereld in te zetten, de nieuwe wereld in te zetten. Ik wil en kan mijn schouders zetten onder jou en vele anderen en mijn woorden en energie maken hier deel van uit.

Ik maak ruimte om mijn woorden te laten vloeien in blogposts, die je hier vindt. Als je mij kent, weet je dat ik niet snel uitgepraat ben wanneer het stroomt, dus op mijn IG profiel vind je vaak nog video’s die aansluiten bij mijn blogpost van dat moment.

Ik maak ruimte in mijn agenda voor vier bewuste vrouwen die ik persoonlijk [ja zelfs in real life] mag begeleiden. Voor vrouwen die echt hun leven willen designen, die in een crisismaatschappij hun wortels willen laten groeien en krachtige keuzes willen maken die hen dienen en gelukkig maken. Je kan hier je check-in boeken of meteen instappen.

Ik maak ruimte om op den boef te ondernemen, want ik word geïnspireerd door wat er rond mij gebeurt en dan popel ik om meteen aan de slag te gaan. Zo ontstond het idee om aanstaande zaterdag 8 oktober mijn digitale Zoom-deuren open te zetten voor jou in een connect. Een Sassy Connect waarin we even samenzitten over vertragen als vrouwelijke kracht, over hoe je je leven kan leiden op jouw ritme. Je vindt de praktische informatie hier. Op mijn Instagram profiel vind je ook extra info, zo kom ik zaterdag bijvoorbeeld niet alleen opdagen.

Ik ben klaar om op te staan en mee te boetseren aan een nieuwe wereld.

Ik ben nog altijd die experte in hormonen, vertering en ontstekingen en na veertig jaren op deze aardbol inclusief moederschap, kan ik alles samenbrengen in een groter geheel. Ik nodig je uit om als vrouw, moeder, onderneemster in te stappen in een bewust leven met (zelf)vertrouwen en soevereiniteit door je gezondheid, relaties, mindset en energie zélf in handen te nemen. Pak die puzzel vast en onderzoek elk stuk om te zien of het wel écht past.

Ik ga je niet zeggen wat je moet doen, daar ben je veel te intelligent en uniek voor. Ik deel gewoon mijn proces, mijn inzichten en reflecties zodat jij er het jouwe van maakt. Wandel gerust mee op mijn pad en als je dat graag wil, kom ik naast je wandelen in persoonlijke begeleiding.

Ik kijk er naar uit om je verder te inspireren, te begeleiden en aan te moedigen in jouw proces.

Sandra