2018_Barber&Baracca_VinceVanGrootel_31.jpg

Waarom ik doe wat ik doe.

 

MIJN VISIE.

Ik geloof dat de wereld dringend nood heeft aan mensen die hun verantwoordelijkheid nemen tegenover zichzelf en anderen door zich niet langer klein te maken en baas te worden van hun eigen leven.

Ik inspireer vanuit mijn eigen ervaring en expertise mensen die geen spijt willen hebben dat ze zich hun hele leven klein gehouden hebben, tot het opnemen van verantwoordelijkheid, ownership en actie zodat zij een leven gaan leiden met een gevoel van vrijheid, zelfvertrouwen en veerkracht.

Want wanneer we dat gaan doen, gaan we kiezen voor echtheid en ownership over ons leven en onze relaties. We gaan begrijpen wie we zijn, wat ons drijft en wat onze doelstellingen zijn. We gaan voor onszelf zorgen. We gaan ons geaard voelen, zelfvertrouwen hebben en we gaan durven kiezen voor échte feedback en gesprekken. We gaan ons niet meer laten afschrikken door potentiële afwijzing, weerstand, veroordeling door anderen. We gaan onze eigenwaarde niet langer laten bepalen door externe factoren als context en opinies. Onze acties en communicatie zullen namelijk niet meer geënt zijn op de buitenwereld maar zal van binnenuit komen. 

 

HIER TEKEN IK ELKE DAG VOOR.

Gedaan met niet durven kiezen, met de slachtofferrol en settling for less uit angst voor het onbekende. Enter persoonlijke ontwikkeling, onszelf krachtig voelen en actie nemen.

Gedaan met niet durven communiceren en frustraties op te kroppen uit angst voor de reacties en gevolgen. Enter de echte gesprekken en relaties, waar we elkaar durven uitdagen en confronteren, met zorg.

Gedaan met onszelf slecht in ons vel te voelen, onszelf te meten met de boekskes en influencers, gedaan met onszelf ziek te eten en te stressen. Enter een gezond lichaam, bulkend van energie met een gezond zelfbeeld en waar we connectie voelen met ons lichaam en graag voor onszelf zorgen.

Gedaan met onszelf klein te maken, over ons te laten lopen en niet duidelijk te maken wat ons echt boeit. Enter relaties waar we onze grenzen kunnen en durven aanduiden en waar we krachtig en duidelijk zijn over wie we zijn en waar we voor staan.